Vodo.bg
Vodo.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Vodo.bg
Кешбек: 5%

Ако модата е твоето призвание, продавай заедно с VODO.

Vodo вече години наред се утвърждава на онлайн пазара в България с дамска, мъжка и детска мода. От две години развиват бизнеса в Румъния и държави от западна Европа.

Тяхната основна концепция е да предлагат артикули от ниския и средния ценови клас в три категории - обувки, дрехи, аксесоари. Всяка седмица тяхната продуктова гама се обновява, което кара потребителите да се връщат при тях за нови покупки. Продукция се държи в складови наличности и при поръчка доставят продукта в рамките на 1 работен ден.

  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.