Thekooples.com
Thekooples.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Thekooples.com
Кешбек: 2%
От 10 години The Kooples създава характерни силуети в тенденция както за жени, така и за мъже. Марката предлага достъпни луксозни продукти със силна индивидуалност, които са известни в цяла Франция и в международен план. Всяка колекция повишава съблазнителната сила на двойката, като същевременно предлага модерен и елегантен силует за всеки повод.
Благодарение на Дилън Спруз и Барбара Палвин, нашите музи, The Kooples е марка със силен международен обсег.
Kooples значително разшири онлайн присъствието си и сега е активен в повече от 30 държави и притежава 450 търговски обекта по целия свят.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.