TheCoffeeBox.eu
TheCoffeeBox.eu
Рейтинг: 1.00 | от 1 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от TheCoffeeBox.eu
Кешбек: 4% (беше 3%)
The Coffee Box е място за продажба селектирано прясно изпечено кафе Арабика. С техните прясно изпечени кафета може да си подарите с едно истинско кафе изживяване, защото го заслужавате.
От The Coffee Box вярват, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка. The Coffee Box е всичко онова, което прави хубавото кафето още по-хубаво – от подбора, изпичането и смилането до приготвянето, до поднасянето и разговорите за него.
Техните принципи са ангажираност, професионализъм и уважение и разбиране на клиента, защото вярваме че те са от съществено значение за успещния бизнес. Доставката им е бърза и отлично структурирана - от приемане на поръчка до получаване на готовия продукт. Партнират си с доказани куриерски компании, затова до офис на куриер в България доставяме до 24 часа, а в страната доставките ни са до 72 часа.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.