Sneakerstudio.bg
Sneakerstudio.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Sneakerstudio.bg
Кешбек: 2%
SneakerStudio е онлайн магазин, който предлага внимателно подбран асортимент от маратонки и стрийт мода на множество известни марки. Техният избор е базиран на непреходни ценности - обръщат специално внимание на функционалността, използването на естествени материали и оригиналния дизайн на предлаганите от тях продукти. Никога не се задоволяват с постигнатото и постоянно се стремят да добавят нови марки и модели към техния избор от продукти, така че да са в крак със световните тенденции.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.