Слънцезащитна козметика! Ползите и нуждите от нея

27.05.2021

Отново е лято и е време да се заредим със слънчезащитна козметика. Надяваме се, че вече сте чували колко важен е слънцезащитният крем за цялостното здраве и външен вид на кожата ви.Носенето на слънцезащитни продукти всеки ден е важна част от вашата рутинна грижа за кожата и без него вие излагате чувствителната кожа на лицето си на ненужни увреждания от излагането на слънце. Ще ви изброим няколко предимства за използването на слънцезащитна козметика:

Поддържа тена равномерно
Използването на слънцезащитни продукти на лицето ви помага да поддържате тена си равномерен. Увреждането от слънцето е една от многото причини за неравномерните тонове на кожата и ежедневният крем за слънце помага да се предотвратят тези ефекти.

Слънцезащита
Едно от най-очевидните и забележителни предимства на слънцезащитните продукти е, че предпазва кожата ви от широкия спектър от вредни UV лъчи на слънцето. Слънцезащитният крем всъщност свежда до минимум проникването на UV лъчи в кожата и отключването на различни кожни заболявания. Дори най-лекото слънчево изгаряне може да има вредни ефекти, така че е важно да защитите кожата си.


Помага за защита срещу видимите признаци на преждевременно стареене
Всички искаме младежка, сияйна и здрава кожа. Но прекомерното излагане на слънчева светлина може да увеличи появата на фини линии и бръчки . С други думи, използването на слънцезащитни продукти може да помогне за предпазване от вредното въздействие на преждевременното стареене или стареенето на кожата.

Намалява риска от рак
За щастие слънцезащитните продукти са много ефективни за намаляване на риска от развитие на различни видове рак на кожата, особено меланом . Известно е, че този тип рак на кожата е изключително агресивен и може да бъде животозастрашаващ за много жени, особено тези на 20-годишна възраст. Трябва обаче да прилагате слънцезащитни продукти всеки ден, за да видите кумулативната защита през дните и месеците.

Здрава кожа като цяло

Основните протеини в кожата като кератин са защитени, когато се прилага слънцезащитен крем. Тези протеини са главно отговорни за поддържането на кожата гладка и здрава както на външен вид, така и на функция.

Повечето хора се плашат от мислите да носят слънцезащитни продукти всеки ден. Мнозина се притесняват, че слънцезащитните лосиони ще накарат кожата им да изглежда мазна и цял ден ще миришат на слънцезащитен крем. За щастие продуктите за грижа за кожата са изминали дълъг път и няма да се налага да прилагате oldschool лигави слънцезащитни продукти всеки ден, за да постигнете големите предимства на ежедневното слънцезащитно използване. Видът на продукта, който използвате, ще зависи от продължителността на времето, което планирате да прекарате на слънце, и от дейностите, които ще правите, но за нашите цели ще се съсредоточим върху слънцезащитни продукти, които са най-подходящи за ежедневна употреба, а не само ден на плажа.

Ежедневното прилагане на слънцезащитни продукти може да изглежда като ненужна стъпка, която да добавите към вашия режим на грижа за кожата, особено ако просто отивате от колата до вашия офис и обратно, но това е от решаващо значение за поддържането на здравето на кожата ви.
Ето и нашите предложения за вас:

 

Ето и нашите предложения за вас:

 
Марка Номер на продукта Източник
SHISEIDO SHI0299 NOTINO
PIZ BUIN 93351 PARFIMO
LA ROCHE-POSAY 39540 VITANIA
VIVACO SUN 117735 PARFIMO
VICHY 45219 VITANIA
Hawaiian Tropic HAW01920 PARFIMO
 


 

Марка Код на продукт
PIZ BUIN 75378
LANCASTER 105814
HELIOCARE 106634
THALGO 117965
LA ROCHE-POSAY 119547
COLLISTAR 43514

Всички продукти може да разгледайте на сайта на търговеца:PARFIMO


 

Марка Номер на продукта Източник
SCHWARZKOPF 102817 PARFIMO
Revlon Professional REV0401 NOTINO
Milk Shake MLK0016 NOTINO
NUXE 94067 PARFIMO
TIGI Bed Head TIG2103 NOTINO
 

 

Марка Номер на продукта Източник
SHISEIDO SHI04459 NOTINO
CHANEL REV0401 NOTINO
Missha M Perfect Cover MSA1520 NOTINO
AVENE AVE078 NOTINO
LANCASTER 107811 PARFIMO
LANCASTER 97872 PARFIMO