familysta.com
familysta.com
Рейтинг: 3.33 | от 6 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от familysta.com
Кешбек: 4%
Familysta.com е интернет магазин за цялото семейство. Произвежда уникални колекции еднакви дрехи за мама и бебе, за детето, за него и нея с марка ST Shopping-Terapia®. Можете да разгледате каталога им от разнообразни модели тениски, суичери, блузи, рокли и много модни аксесоари. Следете за техните ексклузивни ST колекции - love и мама и аз, които можете да откриете само на www.Familysta.com, където пазаруването е бързо, сигурно и лесно!
 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.