Remixshop.com
Remixshop.com
Рейтинг: 5.00 | от 1 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Remixshop.com
Кешбек: 4%
Remix Second Hand e един от най-големите онлайн магазини за секънд хенд мода в Европа. Предлага висококачествени second hand и outlet дрехи и аксесоари в 9 държави - Австрия, България, Германия, Гърция, Полша, Румъния, Словакия, Чехия, Унгария.

В Remixshop.com ще откриете селекция с над 100 000 продукта по всяко време, като всеки ден се добавят още 10 000 модни находки към асортимента. Те са разделени в 6 основни категории - жени, мъже, деца, чанти, обувки и аксесоари. 

Цените на second hand продуктите падат с -5% всеки ден, точно в 16:00 часа. Ежедневната отстъпка се трупа, докато достигне -75%, след което продуктът е наличен само броени дни. Цените на продуктите от секция “Outlet” получават outlet отстъпка от началната им цена и могат да бъдат включени в атрактивни промоции с допълнителни отстъпки.

В портфолиото на Remixshop.com има над 5 000 световноизвестни марки – от H&M и Zara до Chanel и Gucci. Те са разпределени в три ценови сегмента - Luxury (дизайнерски марки, високо ценово ниво), Mid Range (модерни марки, по-високо ценово ниво от budget) и Budget (популярни марки, изгодна комбинация качество/цена). Клиентите могат да добавят предпочитаните брандове в списъка с Любими марки. Могат да добавят и отделни модни съкровища в списъка с Любими продукти, където да следят ежедневно колко харесвания и какви отстъпки имат, за да преценят кога да ги закупят.

Освен да пазаруват, клиентите ни могат и да изпращат за продажба на remixshop.com своите запазени дрехи и аксесоари чрез услугата “Продайте на Remix”, като печелят процент от продажната цена.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.