Изплащане на Кешбек!

11.05.2021

В днешната рублика на Опознай OnlinePromo.bg ще ви запознаем какво трябва да направите за да ви бъде изплатен вашият кешбек.

Няколко стъпки са нужни за да поискате да ви бъде изплатен кешбек.

1. Трябва да имате минимум 20лв. натрупан Потвърден кешбек. Кешбек в статус Непотвърден не може да бъде изплатен.

2. Трябва да въведете начин на изплащане във вашият профил, в секция Лични данни на вашият профил. Има три възможни опции за изплащане на кешбек: PayPal, банкова сметка или изпращане по Еконт, като всички разходи по изплащането на кешбек са за сметка на OnlinePromo.bg!

3. Следващата стъпка е да влезете във вашият профил в секция Моят Кешбек и след това да изберете да се покаже целият ви кешбек. По подразбиране се показва кешбек за последните 30 дни.

След като се зареди пълния списък с вашият кешбек, маркирате Потвърдените, които искате да ви бъдат изплатени.

4. След като маркирате вашият кешбек за изплащане, трябва да изберете по какъв начин да ви бъде изплатен и да натиснете синият бутон.

5. След като направите заявката статусът на всичкият кешбек поискан от вас се сменя на Поискан. Този кешбек ще бъде изплатен в рамките на 6 работни дни от датата на поискаване от ваша страна (В повечето случаи този кешбек може да бъде изплатен по-рано от 6 работни дни в зависимост от обем на работа). След като бъде изплатен ще получите имейл за това.

Ако имате допълнителни въпроси и препоръки, то ние сме винаги насреща да ги обсъдим и помогнем, като ни пишете на contact@onlinepromo.bg.

Екипът на OnlinePromo.bg