Parfimo.bg
Parfimo.bg
Рейтинг: 4.22 | от 18 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Parfimo.bg
Кешбек: 3%
PARFIMO.BG е представител за България на най- голямата международна онлайн верига за продажби и търговия на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, която включва електронни магазини в седем европейски страни и един в Северна Америка. PARFIMO.BG е най- големият вносител на качествени парфюми и козметика в България. Търговският бранд разполага с богата продуктова гама от над 438 000 продукта на около 400 световно известни козметични и парфюмерийни марки, подредени в различни категории. Фирмата гарантира за качеството на своите продукти, чрез международни сертификати за качество, които са достъпни на сайта на интернет парфюмерията. Седалището на онлайн магазина се намира в Сливен, България. Там е и центърът за управление на сайтовете за съседните балкански страни– Гърция и Румъния, които в най- скоро време ще бъдат открити. Складовата база на фирмата се намира в Нова Пака, Чехия и заема площ от над 10 000 квадратни метра. Високото ниво на обслужване на клиента– информационно, организационно и техническо, гарантираната автентичност на абсолютно всички продукти са в основата на гъвкавата и динамична стратегия за развитие на бранда и високите стандарти за качество, които поддържа. Политиката на Parfimo е експанзивна, гъвкава, на страниците на парфюмерията се появяват най- новите продукти на световно известните, модни марки. Онлайн парфюмерията предлага на своите клиенти ежеседмични промоции и намаления, като по този начин брандът е винаги с една крачка пред своите конкуренти. Parfimo.bg отбелязва важни събития и празници, а игрите и публикациите, пуснати във социалните мрежи са особено привлекателни и очаквани от клиентите на бранда. 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.