Obuvki.bg
Obuvki.bg
Рейтинг: 4.50 | от 4 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Obuvki.bg
Кешбек: 3%
Obuvki.bg е водещ електронен магазин за обувки, който използва водещите иновативни технологични решения на пазара, благодарение на които предлага на клиентите си възможно най-добро качество на пазаруване. Бързото развитие на компанията в Полша и още 14 други европейски пазари е доказателство за ефективността на възприетия бизнес модел. Eobuwie.pl има голяма международна база наброяваща вече около 3 милиона активни клиенти от 15 държави, като около 56% от тези клиенти продължават да ползват нашите услуги. Групата предлага около 60 хиляди модели от над 450 марки (включително пет собствени марки) в почти 100 продуктови категории.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.