Ново! Комбинация кешбек и промокод Ви гарантира най-изгодния онлайн шопинг в България

14.11.2020

С увеличаването на броя онлайн търговци и развитието на онлайн търговията не само в България, но и в световен мащаб, потребителите или онлайн купувачите стават все повече и желаят да откриват най-изгодните и качествени стоки и услуги онлайн. Купувачите разглеждат и сравняват цени от редица онлайн търговци и се стремят да открият най-доброто съотношение цена - качество.

Повечето големи и авторитетни онлайн магазини редовно организират различни промоционални кампании, обявяват отстъпки в различни размери, предоставят промокодове за определени стоки и определен период от време с цел да привлекат все повече клиенти. От своя страна разумните онлайн купувачи се информират от различни източници за тези промоции – стандартни реклами по телевизия, радио и социални медии, имейл бюлетин, онлайн платформи за промокодове, кешбек и актуални оферти, преди да направят покупка от даден магазин. Това им гарантира спестяването на значителна сума пари при всяка покупка.

С развитието на онлайн търговията се раждат и идеи как да се помогне на онлайн купувачите да бъдат още по-ориентирани, по-информирани и по-подготвени с оглед намирането на най-изгодните и подходящи за тях стоки и услуги онлайн.
Именно в това е най-добър Onlinepromo.bg – да прави онлайн пазаруването най-бързо, най-лесно и най-изгодно! В OnlinePromo.bg има нова секция „Промокодове“, където ежедневно се публикуват актуални промокодове от всички онлайн магазини в мрежата ни. Те дават различни отстъпки при използването им (например: код за -20% отстъпка на всички продукти до определена дата; код за безплатна доставка за поръчки над определена сума; код за намаление на избрани стоки; код за -30% отстъпка на всички дамски артикули и т.н.).

Точно тук идва моментът, който би зарадвал всички наши потребители – OnlinePromo.bg e платформа, която връща пари обратно (кешбек) при всяка покупка от наш партньор. Използването на промокод не отменя изплащането на кешбек, т.е. при въвеждане и използване на примерен промокод от -20% отстъпка на дадена стока, вие купувате стоката с това намаление. След това допълнително се начислява кешбек за извършената от вас покупка и се получава комбинация от промокод и кешбек, която ви гарантира най-изгодната сделка, която сте осъществили за съответната стока онлайн!

Харесва ли ви? Можете да изпробвате някои от нашите нови и актуални промокодове ТУК (разбира се в комбинация с пари обратно, кешбек).