Новите тенденции или как да останем в крак с модата?

02.10.2020
Начинът, по който се обличаш, е начинът, по който представяш себе си пред света, особено днес, когато човешките контакти са толкова бързи. Модата е мигновен език. Миуча Прада

И Миуча Прада е много права! Всеки един човек желае да бъде модерен, красив, харизматичен, желае да бъде в крак с модата, да бъде запознат с най-новите модни тенденции, желае да притежава част (а защо не и всички) нови продукти от дадена марка и това да го прави още по-щастлив!

Есента на 2020 г. идва със страхотно предложение от Answear.bg и тяхната нова собствена марка - answear.LAB.

 

Първата колекция от answear.LAB разказва историята на силната и независима съвременна жена. Все едно дали бърза за работа, наметнала кожено яке или сияе на парти в коктейлна рокля, тя привлича магнетчно със своя характер, смелост и чар.

Една колекция, в която тенденциите от 30-те години на XX век придобиват ново, модерно измерение, белязано от промените в съвременното общество. Вдъхновена от дизайнери като Елза Скиапарели, работили през третото десетилетие на миналото столетие и от стилните щрихи в присъствието на велики кино икони като Грета Гарбо и Марлене Дитрих, лимитираната колекция answear.LAB се обръща към класиката и едновременно с това отразява ритъма на модерната жена. Като черпи вдъхновение от 30-те години, когато всяка част от деня е изисквала специален аутфит, днес можем да бъдем различни в зависимост от повода и настроението си. Решението как ще създадем новото си модно присъствие и дали то ще бъде дръзко или чувствено, е изцяло наше.

Лимитираните колекции на answear.LAB предлагат и страхотни мъжки костюми, палта, сака и много други.

Разбира се, преминавайки през Onlinepromo.bg към Answear.bg и закупувайки даден артикул, вие получавате допълнително 5% кешбек или пари обратно!

За да разгледате новата лимитирана answear.LAB колекция, натиснете върху логото: