neshtasdusha.com
neshtasdusha.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от neshtasdusha.com
Кешбек: 3%
“Неща с душа” е онлайн магазин, който предлага висококачествени детски образователни играчки и материали. Всички продукти на “Неща с душа” са авторски, ръчна изработка и това ги прави уникални за българския пазар. Играчките “с душа”  са изработени от естествени материали и предлагат интересен подход към усвояването на нови знания и умения, като така превръщат ученето в лесно и интересно занимание за децата. Предлагаме разнообразни играчки и материали за деца от 0 до 10 години: пъзели,мемори игри,дървени букви и цифри и много други. Продуктите ни са търсени както от родители, така и от педагози и специалисти заради доказания си образователен ефект и високо качество. Нашите играчки са подходящи и за деца със специални образователни потребности и специалистите, работещи с тях.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.