Myprotein.bg
Myprotein.bg
Рейтинг: 5.00 | от 1 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Myprotein.bg
Кешбек: 4%
Myprotein е номер 1 бранд в Европа в онлайн продажби на спортни суплименти!

От Myprotein се гордеят с това, че доставят най-добрите спортни суплементи. Над 10 години са на ръба на иновацията в тази сфера, но в същото време полагат максимално старание, за да предоставят най-качествените продукти налични на пазара. С над 350 продукта налични в сайта им по всяко време, те ви предлагат отлично качество, за да постигнете вашите цели. Ключови продуктови линии включват - суроватъчен протеин, витамини, аминокиселини, рибени масла, екстракти от билки, фитнес аксесоари и много други.

Виж секция Кешбек за пълните условия по получаването му!
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.