Modivo.bg
Modivo.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Modivo.bg
Кешбек: 1%
Modivo е част от капиталовата група eobuwie.pl (obuvki.bg), която присъства на пазара от 20 години и продължава да се радва на доверието на доволните си клиенти! Вече действат на 14 европейски пазара и залагат на непрекъснатото развитие, затова вярват, че техният брой ще се увеличава.
С помощта на доказаните и изпробвани решения в областта на логистиката и плащанията и подкрепа от техните надеждни партньори, могат да гарантират доставката на най-висококачествени облекла.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.