maxicatering.com
maxicatering.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от maxicatering.com
Кешбек: 12%
„Макси Кетъринг“ ЕООД, с адрес: гр. София, ул. „Аксаков“ 10 е маркетингова компания основана през 1992 година, с основна дейност – търговия на дребно и на едро и внос и износ на стока.
От 2007 година фирмата започва да се развива и в кетъринговото обслужване, като акцентира върху приготвянето на вкусна готвена храна и производство на сандвичи и закуски.
Разполагат със съвременно оборудвана кухня, добре обучен екип от професионални готвачи и собствена сертифицирана производствена база, където сами произвеждат продуктите си, с много любов и внимание към детайла. По този начин Ви гарантират безкомпромисно качество, на най-разумни цени.
При приготвянето на техните неустоими кетъринг плата и парти хапки или други изделия с ненадминат вкус, винаги използват пресни и свежи продукти с гарантиран висококачествен произход. 
Опитът и гъвкавостта са качествата, с които печелят безброй нови и постоянни клиенти. Техните специалисти и готвачи са отлично подготвени в своята област, всеки със свой собствен и уникален стил.
„Макси Кетъринг“ ЕООД се ползва с доверието на много частни и държавни компании, проверили с времето тяхната лоялност, креативност и професионализъм.
  • За да се гарантира вашия кешбек трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във профила на потребителя в рамките на 2 дни след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 2 дни не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
  • Заявки за липсващ кешбек трябва да бъдат подадени в рамките на 30 дни след извършената покупка. Заявки за покупки по-стари от 30 дни няма да се обработват
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС, доставка и/или други такси и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при платени поръчки от клиентите
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.