Kidso.bg
Kidso.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Kidso.bg
Кешбек: 3%
Бранд Kidso (Всичко за детето 0-14 год.) е създаден с идеята да дадат на родителите място, където могат да намерят всичко, от което се нуждае тяхното дете – дрехи, обувки, пелени, принадлежности за бебето, колички, столчета за кола, играчки и много други.
Те вярват, че детството е празник, който отбелязваме всеки ден, вдъхновени от щастието, което децата внасят в живота ни. Ето защо подкрепят родителите във всяка стъпка от това приключение, като се грижат за всеки детайл, за да може те да се съсредоточат върху това, което наистина има значение. 
Марката Kidso.bg е вече позната на голяма част от хората както от телевизионния екран, от магазина им в гр.София и разбира се онлайн магазина.
Продуктите, които предлагат в магазина са с доказано качество на световни и български производители. Грижат се за здравето на децата и спокойствието на родителите и затова всеки продукт в магазина има сертификат за безопасност.
В допълнение поддържат над 250 000 артикула на склад, доставката им е до 2 работни дни и е безплатна за поръчки над 49 лв. ( до 30 кг.). Предлагаме и безплатно връщане при замяна за срок от 30 календарни дни.

 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.