Kalapod.bg
Kalapod.bg
Рейтинг: 3.67 | от 3 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Kalapod.bg
Кешбек: 5%
Kalapod.bg разпространяват най­-модерните обувки за жени, деца и мъже. В техния магазин са над 6000 продукта, и внасят нова стока седмично. Предлагат на техните клиенти много изгоди и придобивки, като различни методи на плащане, безплатен транспорт за поръчки, които надвишават 40 лв. Техните цени са много атрактивни, периодично имат промоции, намаления и разпродажби. 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.