Как да пазаруваме от Англия?

25.01.2020

Как да пазаруваме от Англия?

Все повече хора използват услугите на транспортни фирми, които доставят пратки от Англия, Германия, Испания и т.н. В мрежата на onlinepromo.bg има много английски магазини, от които може да пазарувате и да печелите “кешбек” (пари обратно). 

Ако искате и вие да пазарувате от чуждестранни сайтове, които нямат доставка до България, но не знаете как, вижте следващите лесни стъпки:
  1. Регистрирате се в сайта-доставчик (по-долу ще намерите няколко фирми-доставчици, които вече изпробвахме и сме много доволни).
  2. На имейл ще получите вашето ID и адрес за доставка, които трябва да попълните при поръчка.
  3. След като вече имате ID и адрес за доставка в Англия, всичко, което трябва да направите, е да влезете в английския сайт, от който сте решили да пазарувате, и в полето за доставка да зададете адреса в Англия на сайта-доставчик и вашето име с ID (цифрите, които сте получили при регистрация от сайта-доставчик).
  4. Финализирате поръчката като платите с карта или Paypal.
 
След като извършите плащането, вашата пратка ще пристигне в офис на сайта-доставчик в Англия и ще бъде транспортирана до България.
Когато вашата пратка пристигне в България ще получите имейл и тогава може да отидете и да я вземете от офиса на фирмата-доставчик в България или пратката да ви бъде изпратена до ваш адрес.
Обикновено цената на фирмата-доставчик е 2лв./кг , т.е ако вашата поръчка е 2 кг., ще трабва да заплатите 4 лв. на фирмата-доставчик.
 
Списък с фирми-доставчици от Англия, Германия, Испания :
  • GGBG - 2лв. за всеки започнат килограм
  • Uktobg.com - 2 лв. за всеки започнат килограм
  • Dostaviam.com предлагат калкулатор за доставка от Англия за 1 кг., 3.19лв.
  • Dostavka-anglia.com от 1 до 10 кг – 2 лв./кг
  • Dostavki.co.uk – 2,20 лв./кг
  • Gabco - 2,40 лв./кг
Това не са единствените фирми за доставка от Англия до България. Съветваме ви  да изберете тази с най-близък офис до вас, за да може вие да отидете директно до там и да вземете вашата пратка. Ако няма офис на фирмата-доставчик във вашия град можете да се свържете с тях и пратката да бъде изпратене до ваш адрес.
Ето и някои магазини, които нямат доставка за България, но поръчките могат да се изпратят с фирма доставчик от Англия :

       
 
И за да бъде пазаруването ви още по-приятно, не забравяйте да минете през onlinepromo.bg преди да финализирате поръчката си, за да спестите допълнително пари "кешбек". Приятно пазаруване!