intermatrak.com
intermatrak.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от intermatrak.com
Кешбек: 2.5%
Кои сa те?
Интерматрак е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Те не са просто марка, те са ваш приятел с професионален и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши въпроси. Тяхната мисия е да помогнем на вас за един по-качествен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ги води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Те ще ви помогнат да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.

Кои са техните предимства?
- Да предложат най-доброто.
- Лесен и бърз достъп онлайн.
- Индивидуален подход към всеки.
- Бърза доставка.
 
Те предлагат голямо разнообразие от промоции, варианти за плащане и транспорт. Всичко това е ориентирано към вас, за да можем да улеснят и ускорят начина за получаване на вашата покупка.
Малко информация за Интерматрак:
Марките, които могат да ви предложат: Ted - Bed, Magniflex, Нани, Mollyflex, Paradise, РосМари, Матраци Блян, Матраци Класик, BRN, Матраци Латекс, Хегра, Happy Dreams, SM metal, Linea, Wake up, Матраци Viki, Stepin2nature, Senveo, Stearns & Foster, Tempur, Sealy, Ирим, Dream on, Saltex, Dormia, Мебели Камбо, Puffy, Smart Homes, Love case, Rakla, White Boutique.

С това разнообразие от марки и стремежа им да могат да ви предложат все повече артикули и все по-високо качество, те разполагат с над 2000 продукта в техният сайт.
Разполагат с шоурум, в който може да видите над 100 модела матраци, над 150 модела възглавници и над 200 различни модела аксесоари. Шоурумът им е разположен на над 250 кв. м. площ в модерен Търговски център с приветлив и професионален екип.
 
Какво може да намерите при тях?
При тях ще намерите разнообразни артикули за сън както следва:
Матраци, подматрачни рамки, възглавници, завивки, протектори, спално бельо, тапицирани спални, спални комплекти, тапицирани основи и решения за хотелско обзавеждане. Те работят с производители от България, Европа, САЩ и Турция, доказали се през годините на българския и световния пазар.

Какво ще се случи, ако имате проблем със стоката си или пък искате да я замените?
Тяхната работа не свършва до закупуването на артикул. Те продължават да са на среща при всеки възникнал проблем или въпрос. Готови са да отговорят максимално бързо, за да бъде решен вашият проблем в най - кратки срокове. Те се грижят за техните клиенти като за техни приятели.
Разгледайте тяхното разнообразие от артикули и решения за един по-комфортен и здравословен сън. Не чакайте, попитайте техните консултанти за всичко, което ви интересува. Могат да ви съдействат по телефон, онлайн чат и e-mail. Разполагат с професионален екип, който може да отговори на всички ваши въпроси.
  • За да се гарантира вашия кешбек трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във профила на потребителя в рамките на 2 дни след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 2 дни не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
  • Заявки за липсващ кешбек трябва да бъдат подадени в рамките на 30 дни след извършената покупка. Заявки за покупки по-стари от 30 дни няма да се обработват
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС, доставка и/или други такси и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при платени поръчки от клиентите
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.