Iarena.bg
Iarena.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Iarena.bg
Кешбек: 8%
Бутик Арена е онлайн магазин, развиващ се на територията на България и Румъния. От май 2014 година за тях е приоритет да носят радост и удобство на техните клиенти, като това се стараят да постигнат с изключително широка гама от модели, отличаващи се с индивидуално излъчване и комфорт. Те Ви предлагат изключително качество, бърза доставка и добро и коректно отношение към всеки клиент.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.