Factcool.com
Factcool.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Factcool.com
Кешбек: 1.5%
Factcool не стои на едно място. FactcooL търси възможности и предприема действия незабавно. От създаването си през 2015 г. те се разширяват в цяла Европа, непрекъснато търсят нови пазари, където могат да внесат своя ентусиазъм и отдаденост за това, което правят. Те са наясно, че никой не е перфектен и само заедно могат да бъдат Factcool по всякакъв начин.Знаем, че качеството на услугите, които предлагат, отразява способността да работят заедно като екип. Всеки ден предлагат повече от 200 различни марки, които можете да закупите в 18 европейски страни и скоро ще добавят още. По всяко време можете да се свържете с местния отдел клиенти, който е готов да Ви помогне. Много колеги работят усилено всеки ден, за да гарантират, че пратката Ви ще бъде доставена възможно най-скоро.
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.