Изгодни оферти за самолетни билети за вашата почивка от Kiwi.com !

16.06.2021
В новата ни статия ще ви представим един уникален сайт за запазване на полети,хотели и коли под наем на достъпни цени. Kiwi.com е в процес на създаване на първият в света Виртуален глобален суперпревозвач, който ще съчетава въздушен и наземен транспорт, таксиметрови услуги и микромобилни решения, за да можете лесно да се придвижите от точка A до точка Б. Kiwi.com предлага отлично обслужване и гаранция на вашата резервация, която предпазва ви в случай на отмяна, забавяне или промяна на полети. Те ще ви предложат алтернативен полет до вашата дестинация или ще ви възстановят сумата за засегната част от вашето пътуване.

Всеки очаква с нетърпение лятото и шанса за почивка. След близо 15 месеца от обявяването на пандемията COVID-19, Европа се разтърси и отвори врати за посетители от континента и извън. Така че пътуването през 2021 г. няма да бъде просто шанс да се свържем отново със себе си и да почувстваме шума от пристигането на ново място и ново пространство, оживяващо за нови възможности. Ще имаме възможност отново да се потопим в различна култура и история, да видим нови места и изживеем нови емоции. Авиокомпаниите отварят нови маршрути и възобновяват старите всяка седмица, като все повече разширяват полетите до и от Европа. Бъдещите посетители също трябва да предвидят изискванията за пътуване като доказателство за ваксинация срещу коронавирус или антитела, както и отрицателни резултати от теста за COVID-19.

С други думи, всичко показва, че най-накрая е дошло времето пътниците да могат да планират лятна ваканция на плажа в Европа, след коронавирус.
Ние от OnlinePromo сме ви подбрали различни оферти за самолетни билети в Европа от сайта на Kiwi.com . Също така специално за вас до края на месец юни има и двоен кешбек от 4% (беше 2%).

Англия

Били сте в Лондон веднъж, два пъти, три пъти или може би повече. Това е красив град, но разбирате, че Англия трябва да има много повече от столицата си. И наистина има. Всъщност много повече. Англия предлага чудесен избор за туристи, които търсят градска почивка или бягство сред природата.
Някои от вас ще искат да се отпуснат на пясъците на най-красивите плажове в Англия, докато любителите на наследството и историята ще искат да посетят най-добрите замъци в Англия. Тези от вас, които обичат да мислят извън кутията, ще открият най-добрите скрити скъпоценни камъни в Англия и любителите на природата, природните чудеса на Англия.

Една от най-популярните туристически дестинации в света, Англия предлага почти безкрайни възможности за туристите, които търсят забавни неща за вършене и най-добрите атракции за посещение. Част от красивите Британски острови, тази малка, но влиятелна страна избухва с очарователна история, вълнуващи градове и богати културни традиции. Историческите забележителности са на всяка крачка, от праисторически мегалити и древноримски обекти до вековни замъци и градски центрове, датиращи от Средновековието. Англия е дом на много емблематични забележителности, като Кентърбърийска катедрала, живописният Котсуолдс, мистичният хълм Гластънбъри Тор, романтичният Уитстейбъл, кралският замък „Уиндзор”, Град Бат, катедралата „Сент Пол“, най-известният готически храм – Westminster Abbey, символът на Лондон – Биг Бен, Buckingham Palace и безброй други. 


Благодарение на Kiwi.com може да пътувате до различни точки на Англия на най-добри цени. 
Разгледайте всички оферти тук: Kiwi.com

Испания 

Испания е една от любимите ни дестинации в Европа. Мадрид и Барселона са вдъхновявали едни от най-големите художници, архитекти и режисьори. Страстна, изтънчена и отдадена да живее добрия живот, Испания е едновременно стереотип, оживял, и държава, по-разнообразна, отколкото сте си представяли. Испания е втората държава в света с най-много градове от световно наследство,третата по отношение на природните зони, обявени за биосферни резервати, или страната с най-много плажове със син флаг в цялото Северно полукълбо. 

Храната и виното са национални мании в Испания, и то с основание. Там ще опитате най-разнообразни традиционни рецепти и уникални тапаси. Ширината на гастрономическото изживяване, което ви очаква, спира дъха и със сигурност ще бъде акцент в пътуването ви.

Испания е идеална за всеки вид туризъм. Богата на забележителности, история, култура, забавления, плажове и фиести позволява всеки да бъде очарован, след като я посети.


Благодарение на Kiwi.com може да пътувате до различни точки на Испания на най-добри цени. 
Разгледайте всички оферти тук: Kiwi.com

Италия

Италия е една от най-уникалните страни в света. Рим, столицата, се смяташе за столица на света в продължение на много векове. Тази страна оказа силно влияние върху Европа и продължава да очарова пътешественици от цял свят.
Няма едно място в Италия, което да не е невероятно интересно и красиво. Можете да карате ски в най-добрите ски курорти в Италия. Можете да видите шедьоври в най-добрите дестинации на Италия като Рим, Милано, Флоренция. Може да релаксирате и хващате тен на най-добрите плажове на Тоскана .Можете да излезете от утъпканата пътека и да разгледате най-красивите замъци в Италия или най-добрите скрити скъпоценни камъни в Италия като Алберобело или Сирмионе.Там се намират уникални забележителности, които всеки трябва да види поне един път в живота,като: наклонената кула в Пиза, Колизеумът, Испанските стъпала, кралския дворец в Казерта, каналите на Венеция, катедралата Санта Мария дел Фиоре, Ватикана и други.

На малко места изкуството и животът се смесват толкова лесно. Това може да е страната на Данте, Тициан и Верди, но е и домът на Прада, Масимо Боттура и Ренцо Пиано. Красотата, стилът и усетът обзавеждат всеки аспект от ежедневието.Коренът на италианската психология е посвещението да живеем добре и без усилие. 
С други думи, Италия е наслада за сетивата.


Благодарение на Kiwi.com може да пътувате до различни точки на Италия на най-добри цени. 
Разгледайте всички оферти тук: Kiwi.com

Други дестинации в Европа


Благодарение на Kiwi.com може да пътувате до различни точки на Европа на най-добри цени. 
Разгледайте всички оферти тук: Kiwi.com