Delimano.bg
Delimano.bg
Рейтинг: 5.00 | от 1 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Delimano.bg
Кешбек: 4%
Delimano.bg - всичко, което ти е нужно за приготвяне, складиране, сервиране и аранжиране на храна със страхотен вкус! 

Предлагат повече от 100 различни продукта - съдове за готвене, кухненски аксесоари, прибори за хранене, кухненски електроуреди, уреди за приготвяне на напитки, съдове за печене.

Днес, Делимано остава съсредоточен върху теб, твоите желания и непреодолимата ти страст за готвене.
Целта на Делимано е да бъдат предпочитана марка продукти за кухнята в Европа и да преглагат продукти с добър дизайн, по последна технология, иновативни и креативни, предназначени да осигуряват здравословно и вкусно кулинарно преживяване или казано накратко - тук са, за да предложат най - добрите продукти за активен и здравословен начин на живот!
 

 

  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.