Botanica1961.com
Botanica1961.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Botanica1961.com
Кешбек: 5%

“МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД предлага висококачествени продукти, разработени в съответствие с най-съвременната концепция в грижата за здравето и красотата.

Техните продукти се свързват с натуралност, високо качество, иновация и ефективни формули. За постигане на максимален ефект, портфолиото е съставено от продукти със синергично действие – комбиниране на формули, които взаимно подсилват действието си. Техните продукти се произвеждат по патентована технология за капсулиране. Технологията е гаранция за натурален произход, бързо действие, ефективност и безопасност на съставките.

В продуктите се влагат само висококачествени съставки с клинично доказана ефективност. Те притежават сертификати за произход и качество. Произведени са в съответствие с най-високите европейски стандарти за производство на хранителни добавки, подкрепено с GMP сертификат (Good Manufacturing Practises). GMP сертификатът показва, че продуктите са в съответствие с Наредбата за химическия състав на храните (Food Chemical Codex) на Световната здравна организация (World Health Organization (WHO). GMP е гаранция за контролиран химически, биологичен и физически състав на продуктите.

  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.