Boohoo.com
Boohoo.com
Рейтинг: 4.00 | от 1 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Boohoo.com
Кешбек: до 3%
Boohoo.com е един от водещите онлайн магазини за мода във Великобритания, показващ най-новите модни подиуми, вдъхновени от жените на невероятни цени. Можете да инвестирате в стилни лакомства, без вина, тъй като всички техните артикули са модерно достъпни за £ 45 и по-малко!

Лидер в модата на достъпни и водещи тенденции жени, Boohoo.com е най-бързо развиващите се и известни интернет търговци на дребно, помагайки да се ръководи бъдещето на съвременното онлайн пазаруване. От лансирането си през 2006 г., вътрешният дизайнерски екип постоянно създава насочващи колекции, които не само съчетават невероятна стойност, но и авангарден стил.
От ексклузивното облекло, прости сепари, приказни обувки и аксесоари, Boohoo.com е дестинация за пазаруване, осигуряваща безброй погледи за всеки повод на бюджет. Стотици нови парчета се качват седмично, заедно с препоръките на нашите стилисти, всички налични със следващия ден и налична международна доставка, като най-горещите изглежда директно до вашата врата!
 
 • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
 • Кешбек ще бъде потвърден само когато сте извършили покупката веднага и непосредствено след преминаване от OnlinePromo.bg към сайта на търговеца. В противен случай има голяма вероятност вашият кешбек да бъде отказан, тъй като търговеца плаща на база "последно посещение"
 • Според това какъв клиент сте на Boohoo.com получавате следния кешбек:
  • ​0.5% - за съществуващ клиент на Boohoo.com
  • 3% - за нов клиент на Boohoo.com
 • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако до 48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да пуснете заявка за липсващ кешбек както е описано тук )
 • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 90-120 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
 • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
 • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма актуални оферти от магазина.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.