Barzgumve.com
Barzgumve.com
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Barzgumve.com
Кешбек: 2%
Barzgumve.com by Delticom e европейски лидер в онлайн продажбите на гуми. Основан е през 1999 г в Хановер. В момента, услугите му са достъпни в повече от 40 страни със 180 онлайн магазинаВ България от 22 февруари 2008 г., Barzgumve.com е мястото, където собствениците на автомобили могат да си купуват нови гуми с качество на най-изгодни цени! Над 150 марки и 35 000 различни моделa на гуми!
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.