Бъди готов за Черният Петък

18.11.2019
Няма никакво съмнение, че "Черният петък" е най-големият ден за пазаруване през годината. Така че, ако искате да изведете максимума от намаленията, трябва да започнете да се подготвяте и ние сме тук, за да ви помогнем.
 
Нека OnlinePromo.bg ви помогне да настроите стратегията си за „Черният петък“ :
 
  1. Бъдете първите, които ще разберат кога качваме страхотни оферти за "Черният петък".  Ако все още не сте абонирани за нашия имейл бюлетин, то може да го направите във Вашия профил в секция Имейл известия – тук
  2. Изяснете какво планирате да купите като организирате пазаруването си. Набележете всички продукти, които искате да купите от съотвения онлайн магазин и в деня на „Черният петък“ просто влезте в сайта на OnlinePromo.bg и преминете към този търговец. Защо ли? Защото ви обещаваме, че ще Ви спестим допълнително пари за всяка Ваша покупка като Ви върнем пари обратно или както го наричаме „кешбек“. Също така, ще ви предоставим голям избор на оферти от много наши партньори с намаления до 90%. 
  3. Избягайте от хаоса! Няма нужда да стоите часове по опашки в магазините.Нека ви спестим време и пари!
  4. Избягвайте пренасищането! Кажете „НЕ“ на импулсивното пазаруване. Уверете се, че проверявате нашите оферти в деня на „Черният петък“  и ще успеете най-разумно и изгодно да купите това, което желаете (...и то с „кешбек“).
И това, ако не е оферта!

 

Ако все още не сте част от нашата платформа то може да се регистрирате безплатно тук:
 
 
 

Приятно пазаруване с „кешбек“!