Baby.bg
Baby.bg
Рейтинг: 4.67 | от 3 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Baby.bg
Кешбек: 3%
Baby.bg е един от най-големите онлайн магазини за бебешки стоки в България. За своята сравнително кратка история сайтът бележи огромен прогрес, който се дължи на квалифициран и мотивиран екип, коректно и персонално отношение към клиентите и най-ниските цени в бранша.
 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Отстъпки:
При поръчка над 400лв получавате 3% отстъпка на продуктите от съответната поръчка*
При поръчка над 800лв получавате 5% отстъпка на продуктите от съответната поръчка*
 
Лоялен клиент:
Ако направите покупка от над 1000лв или сумата на всички ваши поръчки до момента надхвърли 1000лв, то Вие ставате наш лоялен клиент и получавате постоянна отстъпка от 5% за всяка следваща поръчка. Офертата важи само за регистрирани потребители.*
 
*Отстъпките не важат за продукти, които са в актуална промоция.

Доставка:
При покупки над 80 лв. доставката е безплатна!
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.