Astratex.bg
Astratex.bg
Рейтинг: 0 | от 0 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Astratex.bg
Кешбек: 5%
Astratex.bg е един от Интернет магазините на фирма Астратекс ООД, която е със седалище в Чешката република
 
Още от 2000 г. са се посветили на продажбата на бельо. Започнаха като класически магазин за поръчки по пощата, предлагащ преди всичко сутиени и бикини. От 2005 г. решиха да се посветят изцяло на продажбата по Интернет и много скоро вече бяхме сред водещите чешки Интернет магазини.

Всичките им интернет магазини имат общ склад, който се намира в Чешката република. Неговата площ е над 3.500 м2 и съдържа в наличност над 4000 вида стока, която общо възлиза на над 200 000 артикула! 
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 30-60 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.
Няма препоръчани оферти от магазина.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.