Answear.bg
Answear.bg
Рейтинг: 4.36 | от 14 гласа
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Пазарувай от Answear.bg
Кешбек: 5% (беше 3%)
ANSWEAR.bg е първият полски, многомарков онлайн магазин, който предлага богат избор от дрехи, обувки и аксесоари от над 200 от най-известните световни марки. В допълнение към най-популярните от тях (Mango, New Look, Vero Moda), ANSWEAR.bg предлага и спортни марки (Adidas, Nike, New Balance), култови дънкови марки (Levi's, Lee, Wrangler), Guess Jeans, Tommy Hilfiger , Валентино, DKNY.
Всеки може да прави покупки за цялото семейство, защото освен богатия избор за дамите, магазинът предлага и мъжки и детски колекции. Продуктите се доставят на клиентите в рамките на 3-5 дни. Получавате ги бързо, безопасно и най-важното - без да напускате дома си. Покупките никога не са били толкова лесни!
  • За да се гарантира вашия кешбек то трябва да завършите покупките си в рамките същата сесия веднага след клика, който Ви е пренасочил от OnlinePromo.bg
  • Кешбек се добавя във виртуален портфейл на потребителя в рамките на 24-48 часа след осъществената покупка със статус Непотвърден. (Ако в рамките на 24-48 часа не сте получили известие от нас за зареден кешбек от Вашата покупка, то моля да се свържете с нас на contact@onlinepromo.bg)
  • Кешбек преминава в статус Потвърден в рамките на 60-90 дни след осъществената покупка ако няма връщане или замяна на продукти за съответната покупка. Този период покрива времето за одобрение от търговеца и времето на OnlinePromo.bg да обработи този кешбек.
  • Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки
  • Кешбек се начислява само при фактурираните и платените поръчки от клиентите.

Напишете коментар

Влезте в своя профил или се регистрирай, за да оставите коментар.

Няма оставени коментари за тази оферта.